marți, 17 februarie 2015

Sunt celebru???

Trebuie sa recunosc ca e prima data cand Pro-ul ma dezamageste atat de profund in ceea ce inseamna divertisment!
Concurentii sunt orice, dar numai vedete nu sunt. De la cei doi prezentatori aveam asteptari mult mai mari. Se pare insa ca "directul" sau jungla, le-a cam dat emotii, si nu au reusit sa salveze emisiunea!
Mare noroc cu echipa tehnica, dar si asta a scartait pe alocuri.
Sa asistam la declinul unei televiziuni???


Sursa foto: www.businessmagazin.ro

3 comentarii:

  1. nu stiam ca emisiunea s-a extins în toate tarile :)) oare cum a reusit?!
    britanicii au inventat emisiunea I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! în anul 2002. Nemtii au preluat ideea in 2004... am vazut o data despre ce e vorba si gata! mi-a ajuns pana peste cap! Dumnezeule mare, la ce se poate recurge atunci cand un actor nu mai are priza la public!
    Eu sunt de multi ani de parere ca Televiziunea este din adins de proasta calitate - nu doreste sa educe cultural societatea, ci probabil doreste ca toata lumea sa fie proasta, sa poata fi manipulata mai usor! Talkshourile care se deruleaza pe toate programele tv la ore de maxima audienta sunt toate "gunoi". Talkshourile din care se poate învata ceva, sau emisiunile culturale se difuzeaza in general dpa ora 22! daca trebuie sa te trezesti la ora 6 pentru a merge la serviciu, greu oti sa te uiti la tv pana la miezul noptii... Si eu sunt dezamagita de televiziue!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai perfecta dreptate, Carmen! Nu stiam ca si in Germania este aceeasi situatie! Nu se mai face jurnalism, a ramas doar can-can! :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur atat de mult ca nu sunt singura total nemultumita de acest reality show atat de agresiv mediatizat! Mare dezamagire! Mai mai sa-mi doresc sa ramana toti acolo in Africa...glumesc, bineinteles...de fapt inchid televizorul si gata!

    RăspundețiȘtergere