miercuri, 29 februarie 2012

Pentru studenţii mei ... şi nu numai!

Înscrie-te în grupul ţintă al proiectului
„Promovarea antreprenoriatului în mediul universitar” 

Eşti masterand(ă) în primul an la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu?
Vrei să înveţi cum să-ţi deschizi propria afacere?
Te interesează să participi gratuit la activităţi formative, ateliere de lucru, concursuri şi activităţi de consultanţă pentru viitorii antreprenori?
Vrei să te numeri printre membrii fondatori ai Clubului Studenţilor Antreprenori şi să fii printre primii care beneficiază de serviciile Centrului de Consultanţă în Afaceri pentru Studenţi?
Dacă răspunsul tău este DA, atunci înscrie-te în grupul ţintă al proiectului „Promovarea antreprenoriatului în mediul universitar”, implementat de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, în perioada 01.12.2011-30.04.2013, în parteneriat cu AIESEC Sibiu.
Pentru înscriere trebuie să trimiţi până la data 02.04.2012, pe adresa antreprenoriat@ulbsibiu.ro CV-ul tău (redactat în limba română, în format Europass) şi un eseu de maxim 2 pagini (în limba română, format A4, tehnoredactat în Microsoft Word, cerinţe de formă: font Times New Roman, mărime 12, aliniament justify, margini 2 cm) în care să scrii de ce ai vrea să participi la un astfel de proiect, ce aşteptări ai, care sunt planurile tale în privinţa carierei, ce obiective profesionale îţi propui.

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să mă întrebaţi!
SUCCES!

Un comentariu:

  1. Vedeti si voi jocul acesta romanesc despre dracii din Romania :) E pe aidraci.ro si e 100% romamnesc si original.

    RăspundețiȘtergere