luni, 1 noiembrie 2010

Halloween 2010

Este pentru prima data cand eu si sotul meu sarbatorim Halloween-ul! Sa nu va ganditi ca l-am fi sarbatorit vreodata inainte de a fi impreuna, nu, nici vorba! Mai mult decat atat nici macar in acest an nu ne-am propus sa marcam intr-un anumit fel aceasta zi. Insa soarta e soarta iar semnele prevestitoare nu se lasa asteptate. De dimineata am facut o vizita unor foarte buni prieteni care erau agitati din pricina faptului ca trebuiau sa isi gaseasca costume pentru petrecerea din seara de Halloween! Ne-am distrat copios pe seama lor si ne-am indreptat spre Muzeul din Dumbrava Sibiului pentru obisnuita noastra plimbare de sambata (despre asta o sa povestesc intr-o alta zi)!
Dupa vreo trei ore de colindat si dupa ce am adunat in traista sufletului toate culorile toamnei, ne-am gandit sa ne invitam finutii la cina! Zis si facut, aperitiv, felul I, felul II si in cele din urma desertul adus de oaspetii nostri! Finalul intalnirii noastre nu a fost unul extrem de fericit pentru ca am depistat mici scurtcircuite in casnicia finutilor nostrii. Am despicat firul in patru, am incercat sa venim cu solutii la problemele lor si in cele din urma, cu lacrimi in ochi, ne-am strans in brate cu promisiunea de a ne redescoperi si de a ne face viata daca nu mai frumoasa, macar mai usoara!
Cu o oarecare umbra de tristete in ochi ne-am condus finutii spre iesire si imediat ce am inchis usa in urma lor, sotul meu m-a rugat: "Hai sa iesim in discoteca!" Am izbucnit in ras, insa uitandu-ma la ceas am zis ca ora e numai buna pentru o asemenea escapada, adica 22:38. (Ultima data am iesit in discoteca pe la sfarsitul lunii noiembrie in 2009, deci nu mustaciti, nu a intrecut inca un an!) Si cum nu ne facusem inca norma in ceea ce priveste numarul de prieteni intalniti intr-o zi de sambata, ne-am sunat imediat vecinii de bloc si in urmatoarele 15 minute eram imbracati, parfumati, gata de discoteca (asta in viziunea noastra) si in masina! Patru bezmetici, baietii putin aghesmuiti, iar fetele putin somnoroase. Primul popas a fost tocmai in Dealul Gusteritei, unde baietii au impartit frateste o sticla de vin, iar fetele un pahar de suc. Cu setea potolita pentru moment ne-am indreptat spre prima discoteca, cea din perioada de glorie a baietilor, pentru cunoscatori EXTAZ. Bineinteles ... teapa! cred ca discoteca este inchisa de cativa ani. Putin descurajati, si abia acum constientizand ca este noaptea de Halloween, am pornit spre o alta oaza de glorie, discoteca BELLISSIMA. Aici norocul ne-a suras! Iar cunoscatorii cred ca se intreaba deja ce varsta am! Institutia cu pricina se numeste acum, sau mai bine zis de cel putin un an, Club CAPITAL! Dar parca mai conteaza?! Intr-un final am intrat, ne-am gasit un metru patrat de spatiu si ne-am dezlantuit! Foarte repede am scapat de gecile groase de iarna, insa in secunda urmatoare ne-am dat seama ca fara sa vrem am venit costumati perfect pentru seara de Halloween, nu aveam nimic in comun cu ce se poarta in 2010 intr-un club sau discoteca. Nici haine potrivite, nici freze (coafuri) potrivite si nici miscari de trup marca 2010. Doamne ce bine ca a fost seara de Halloween, ne-am incadrat perfect in peisajul nocturn!
Voi ce ati facut aseara?!

Un comentariu:

  1. NU, nu aveti ce cauta in club fara tinute de circ, in orice alta zi, nu neaparat de imprumutatul halloween. Imi pare rau sa zic asta, dar e adevarul :)

    RăspundețiȘtergere