joi, 26 noiembrie 2015

Pentru ca Mos Craciun exista!

Pentru ca cele mai frumoase clipe le traim atunci cand (ne) daruim, in acest an am propus studentilor mei de la specializarile Jurnalism si CRP o mica provocarea: realizarea unor campanii sociale online, cu ajutorul carora sa demonstreze celor mai putin norocosi ca Mos Craciun exista!
Deocamdata au iesit 3 povesti pline de emotie dar si de speranta!
Prima campanie este despre Măruța si Petrică, doi copii ce il asteapta pe Mos Craciun la lumina lumanarilor. Povestea celor doi o gasiti AICI!

Cei care doresc sa puna in sacul Mosului o mica bucurie pentru aceasta familie (hainute, jucarii sau alimente) o pot face in cadrul evenimentului organizat de studentii specializarii CRP din cadrul Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, un SHOW BOX ce se desfasoara in perioada 26 noiembrie - 18 decembrie 2015 la sediul Facultatii de Stiinte Socio-Umane din strada Brutarilor, nr. 3, SIBIU.

Casa in care locuiesc Măruta si Petrică

Un comentariu:

  1. Draga mea, este foarte frumos ca te implici si ca nu treci indiferenta. A ajuta oameni nevoiasi, ajunsi fara voie in situatii financiare disperate - aduce mare bucurie în pargul sarbatorilor de iarna!
    PS: ma gândesc mereu la voi trei ♥ va pup si va imbratisez :-*
    Da-mi te rog de veste, ce nume ati ales :)

    RăspundețiȘtergere